< Forrrige nyheter Neste nyheter >
Herde Windows - Default er for pyser!

Herde Windows - Default er for pyser!

18, November

Next - Next - Finish er ikke alltid det beste når det kommer til sikkerhet.

Det samme gjelder Windows operativsystemet. Windows er designet for å kunne fungere både hjemme hos sluttbrukere og i bedrifter, men sikkerheten er ikke slått på for fullt pga kompabilitet. I dette foredraget vil du lære om hvilke funksjoner i Windows du bør slå på eller av for å øke sikkerheten i Windows slik det blir så sikkert som mulig.

 

Her vil du lære de 10 viktigste sikringstiltakene som du kan gjøre i Windows for å sikre deg best muilig! 

 

Foredragsholder er Oddvar Moe. Oddvar har fått tildelt Most Valuable Professional (MVP) tittelen fra Microsoft for sine mange bidrag inn mot Windows Enterprise Security og er internasjonal kapasitet på dette området. Han er spesielt kjent for sin sikkerhetsresearch der han blant annet har avdekket svakheter i Device Guard og AppLocker.  Han er kjent for å være en underholdende foredragsholder med dyptgående kunnskap om sikkerhet i Windows-miljøer. 

 

Dette foredraget bør du ikke gå glipp av hvis  du vil sikre din Windows-infrastruktur. Kom og lær hvordan du skal beskytte deg mot de nye teknikkene for å sikre dine systemer og beskytte dine kritiske verdier enda bedre.