< Forrrige nyheter Neste nyheter >
Catch Me If You Can

Catch Me If You Can

Torsdag 19, Januar

Det norske samfunnet anses som et av verdens mest høyteknologiske samfunn. Men det digitale samfunnet har også gjort oss sårbare. Angrep mot den norske infrastrukturen og virksomheter øker både i omfang og kompleksitet. Beskyttelse av våre systemer er kritisk for å opprettholde samfunnsorden og virksomhetens funksjoner. 


Derfor er dette foredraget et viktig foredrag. Dette foredraget tar ikke for seg hvordan man får tilgang til en bedrifts nettverk, men fokuserer på hva som skjer når tilgangen er oppnådd. Blant annet tar foredraget for seg hva en angriper ser når han har en fot innenfor nettverket, vanlige feil norske bedrifter gjør om og om igjen i sitt interne nettverk, og hvilke tiltak som ville oppdaget angrepet

Dette foredraget er basert på erfaringene fra Red Team som gjennom flere år har gjennomført mange angrep mot norske virksomheter for å teste sårbarheten. Foredraget er unikt og gir verdifull innsikt i den operative sikkerhetstilstanden til den norske infrastrukturen og norske virksomheter. Dette foredraget vil gi deg god innsikt i hvordan du kan beskytte virksomheten din bedre, og gjøre sikkerhetsarbeidet ditt mer effektivt. 

 

Foredragsholder er Eivind Utnes og Christian A.H. Hansen. Både Eivind og Christian er store sikkerhetskapasiteter innen informasjonssikkerhet og besitter stor kunnskap innen området.

 

Eivind har jobber blant annet som Pentester, kursholder, Red Teamer og sikkerhetssjef. Han fokuserer på å finne løsninger for bedrifter som er hensiktsmessige og skalerbare. Christian jobber som rådgiver, Pentester og Red Teamer. Han hjelper virksomheter med å forbedre sin sikkerhet ved å finne sårbarheter i systemer og demonstrere konsekvensen av disse, slik at de kan utbedres før de utnyttes av ondsinnede angripere.

 

More information at: https://www.hackcon.org/aktiviteter/hackcon12.