< Forrige nyhet Neste nyhet >
Fusk eller fakta, ser du forskjell?

Fusk eller fakta, ser du forskjell?

09, Desember 2018

Er du i stand til å forstå om en personer lyver eller forteller deg sannheten? Vil du oppdage forskjeller på fusk, fakta og følelser, må du prøve å forstå den andre personens personlighet og motiver.  Det handler ikke om å peke finger og si: "Du lyver", men om å finne fakta.  Da må du klarlegge status, stille de riktige spørsmålene, se og lytte nøye til nonverbale og verbale signaler og nøkternt bedømme informasjonen som er gitt, (uten å snuble i dine egne fordommer og forutinntatte holdninger).

 

I dette foredraget vil du lære 7 konkrete måter å avsløre forskjellen på.

Foredragsholder er Live Bressendorf Lindseth. Live har jobbet med kommunikasjon i over 30 år. Hun har samfunnsvitenskapelig embetseksamen med fagkombinasjon: psykologi, sosiologi, engelsk og norsk samt pedagogisk seminar.  Hun er i tillegg Certified Trauma Specialist, fra San Diego, USA og har tatt International Certificate in Evaluating Truthfulness and Credibility, EIA, Manchester, England.  Hun har skrevet flere bøker om kroppsspråk, den siste er ”Kroppsspråkets makt”.

 

Hun kontaktes stadig vekk av media i inn- og utland med spørsmål om å bistå med tolkning av kroppsspråkssignaler.  Deltatt i flere TV-program, bl. TVNs «Hvem er hvem», NRKs «Når kjemien stemmer» og nå sist i NRKs programserie «Kroppsspråk» i 1. & 2. episode, (20. og 27. august 2018).

 

Hvis du ønsker og vite som personen foran deg er sannferdig eller ikke - er dette et must foredrag for deg! Faktisk et av de viktigste foredragene du kan gå på i år!