IT-SECPRO

HackCon har gått sammen med store deler av sikkerhetsmiljøet i Norge og lagd IT-SECPRO - en hel måned med dagsaktuell sikkerhetsopplæring for deg som arbeider med IT-sikkerhet.

 

Her samler vi flere aktiviteter relatert til IT-sikkerhet. Med daglige webinarer, kurs, og ikke minst kårer vi Norges skarpeste IT-sikkerhetsekspert! IT-SECPRO kjøres i uke 5, 6 og 7 i februar. IT-SECPRO gjennomføres som Webinarer - det vil si fullstendig online og digitalisert!

 

HackCon og postHackCon vil være sparate aktiviteter i IT-SECPRO. Vi samler alt dette for at du som arbeider med IT-sikkerhet skal få best mulig utgangspunkt for å jobbe med morgendagens sikkerhetsutfordringer innen det digitale rom. 

 

postHackCon (spesialkurs for operativ IT-sikkerhet) og HackCon vil være i den stilen som du allerede kjenner. Det vil si fysiske eventer og møteplass for sikkerhetsinteresserte. 

 

Selv om IT-SECPRO kjøres i februar - vil det være sikkerhetswebinarer gjennom hele året, som du vil ha gratis tilgang til!

 

Hvor melder du deg på IT-SECPRO

Dette er et «non-profit-basert» initiativ med bred deltagelse fra store delere av det norske sikkerhetsmiljøet, og målgruppen er personer som jobber med IT-sikkerhet.

 

Du får automatisk full tilgang til hele IT-SECPRO (2022) når du melder deg på HackCon (2022)! Link for påmelding til HackCon 2022 er: https://www.hackcon.org/hackcon17. (Du må altså melde deg på HackCon for å få tilgang til IT-SECPRO).

 

Gjennom hele året vil det være sikkerhetswebinarer i IT-SECPRO, og som du vil ha gratis tilgang til! Når du melder deg på HackCon for et aktuell år - vil du ha tilgang til hele IT-SECPRO for det aktuelle året!

 

Er du student?
Vi ønsker også morgendagens IT-sikkerhetseksperter velkommen! Hvis du er student og studerer IT-sikkerhet eller Forensic vil du få HackCon og hele IT-SECPRO til 500 kroner - inkl mva (se bort i fra originalprisen som står på påmeldingen). Du melder deg på HackCon med en gyldig e-postadresse fra ditt studiested, samt skriver "student" under "stilling" når du melder deg på. Student e-postadressen og at du faktisk er student vil bli verifisert. Husk på at påmeldingen er bindende. Ikke meld deg på hvis du er usikker om du kan delta. 

 

Vi ønsker deg velkommen til IT-SECPRO – hvor du kan dele erfaringer, få kompetanseutvikling gjennom hele måneden, og ikke minst bygge ut ditt nettverk for å stå bedre rustet til å løse morgendagens IT-sikkerhetsutfordringer!

 

NB! NB! Vi har kun 10 fysiske plasser til studenter på selve HackCon - her er det første mann til mølla! De som ikke får fysisk plass vil selvsagt få tilgang til HackCon digitalt i ettertid. NB! Alle fysiske studentplasser er nå fylt!

 

Meld deg på her: https://www.hackcon.org/hackcon17.

Komplett program finner du på: go.hackcon.org.

 

IT-SECPRO
Cyber Security campus for Security Professionals