IT-SECPRO

HackCon har gått sammen med store deler av sikkerhetsmiljøet i Norge og lagd IT-SECPRO - sikkerhetsmåned for deg som arbeider med IT-sikkerhet.

 

Her samler vi flere aktiviteter relatert til IT-sikkerhet. Med daglige webinarer, kurs, og ikke minst kårer vi Norges skarpeste IT-sikkerhetsekspert! IT-SECPRO kjøres i uke 5, 6 og 7 i februar. IT-SECPRO gjennomføres som Webinarer - det vil si fullstendig online og digitalisert!

 

HackCon og postHackCon vil være sparate aktiviteter i IT-SECPRO. Vi samler alt dette for at du som arbeider med IT-sikkerhet skal få best mulig utgangspunkt for å jobbe med morgendagens sikkerhetsutfordringer innen det digitale rom. 

 

postHackCon (spesialkurs for operativ IT-sikkerhet) og HackCon vil være i den stilen som du allerede kjenner. Det vil si fysiske eventer og møteplass for sikkerhetsinteresserte. 

 

Selv om IT-SECPRO kjøres i februar - vil det være sikkerhetswebinarer gjennom hele året, som du vil ha gratis tilgang til!

 

Hvor melder du deg på IT-SECPRO

Dette er et «non-profit-basert» initiativ med bred deltagelse fra store delere av det norske sikkerhetsmiljøet, og målgruppen er personer som jobber med IT-sikkerhet.

 

Du får automatisk full tilgang til hele IT-SECPRO (2022) når du melder deg på HackCon (2022)! Link for påmelding til HackCon 2022 er: https://www.hackcon.org/hackcon17. (Du må altså melde deg på HackCon for å få tilgang til IT-SECPRO).

 

Gjennom hele året vil det være sikkerhetswebinarer i IT-SECPRO, og som du vil ha gratis tilgang til! Når du melder deg på HackCon for et aktuell år - vil du ha tilgang til hele IT-SECPRO for det aktuelle året!

 

Er du student?
Vi ønsker også morgendagens IT-sikkerhetseksperter velkommen! Hvis du er student og studerer IT-sikkerhet eller Forensic vil du få HackCon og hele IT-SECPRO til 500 kroner + mva (se bort i fra originalprisen som står på påmeldingen). Du melder deg på HackCon med en gyldig e-postadresse fra ditt studiested, samt skriver "student" under "stilling" når du melder deg på. Student e-postadressen og at du faktisk er student vil bli verifisert. 

 

Vi ønsker deg velkommen til IT-SECPRO – sikkerhetsmåned hvor du kan dele erfaringer, få kompetanseutvikling gjennom hele måneden, og ikke minst bygge ut ditt nettverk for å stå bedre rustet til å løse morgendagens IT-sikkerhetsutfordringer!

 

NB! NB! Vi har kun 10 fysiske plasser til studenter på selve HackCon - her er det første mann til mølla!  De som ikke får fysisk plass vil selvsagt få tilgang til HackCon digitalt.

 

Meld deg på her: https://www.hackcon.org/hackcon17.

Komplett program finner du på: go.hackcon.org.

 

IT-SECPRO
Cyber Security Month for Security Professionals